Wedstrijdverslag

Competitie: The Rabbits - Promillage 1

't Trepke 1 - 't Vlaegelke 2

Vanavond hadden we de laatste thuiswedstrijd van dit seizoen tegen Promillage 1. Zij die vorige week hadden gewonnen van de nummer 3 The Bully's 2. Dus we konden ons opmaken voor een lastige klus. Maar dat was snel voorbij. Om 8 uur belde Hubert op, en konden Berrie en ik stoppen met oefenen: geen tegenstander (waren maar met 3).

Een wel o zo handige 10-0, waarmee het kampioenschap bijna in onze schoot wordt geworpen.

Invullen van het (lege) wedstrijdformulier Even overleggen !!!

Na overleg werd besloten naar Brunssum te gaan om naar 't Trepke 1 - 't Vlaegelke 2 te gaan kijken. Onze enige overgebleven concurrent voor de titel.

Aangekomen bleek het 1-2 te zijn. Tegenstander kreeg kleine kansjes op 2-2, maar die liet hij liggen: 1-3. Maar 't Trepke knokte zich terug tot 2-3.

De dubbels dan. De 1e 701 zijn er goede kansen, maar 2x gaat de partij die het laatst op de dubbel was. 1-1. Maar als het op de beslissende dubbel aan gaat is het 't Vlaegelke dat aan het langste eind trekt. Ook de andere 701 gaat overtuigend naar 't Vlaegelke.

Het was nu 2-5, en we konden alleen nog hopen op een puntverlies. Het kampioenschap was niet voor vanavond. Maar in de TacTics zijn de spelers van 't Trepke oppermachtig. De eerste nog doordat 't Vlaegelke maar 1 speler had die echt wat raakte. De 2e TacTic was gewoon super gegooid. Giga veel triples. En meer dan terecht 2-0.

Nu was het 4-5 en werd het toch nog spannend. Henry tegen Jerry. Maar de eerste leg gaat ruim naar Jerry. 0-1. Leg 2 gaan beiden slecht spelen. En deze gaat naar 't Trepke. 1-1. De laatste leg. Beiden hebben nog altijd niet hun beste spel. Vlaegelke krijgt de eerste kansen, maar mist. 3 pijltjes voor dubbel 8 resten ons van een 2-punts voorsprong. Maar na de eerste in de 11 is die hoop weg. 't Vlaegelke maakt het beheerst af, en wint net als ons een paar weken eerder op het nippertje van 't Trepke 1.

Volgende week speelt 't Vlaegelke 2 de uitgestelde wedstrijd (waar staat dit op de site van de SLDL ?) tegen D'r Eck 2. Misschien daar dan een verrassing, net als eerder dit seizoen? Wie weet.

Kortom, het kampioenschap zit er zeker in. Zelfs bij een gelijkspel. Alles is mogelijk, en daarom zal het vast nog wel een leuke laatste ronde worden, waar we hopelijk als laatste mogen lachen.

© Tim